torstai 7. helmikuuta 2013

Positiivisuuden multihuipentuma

Nyt on tämä neiti herkässä mielentilassa! Toden tosissaan.. Ulosajon takia on päällä kuukauden ratsastuskielto ja kahden viikon salikielto, joten seinät tuntuvat hiukan kaatuvan päälle.. MUTTA

Olen saanut niiin paljon niin ihania tsemppauksia, kannustuksia, paljastuksia ja tunnustuksia ihmisiltä viime aikoina, että ei voi olla hymyilemättä!

Ihmiset joihin en ole hetkeen pitänyt yhteyttä, ovat tulleet kertomaan minulle, että inspiroin heitä olemuksellani ja tuloksilla jotka näkyy kuvista! 

Tässä muutamia otoksia:

'' Tosi makeita tuloksia, WAU! pakko oli tulla sanomaan, kun itellä samanmoinen projekti meneillään :) Saa aina motivaatiota, kun joku on tehnyt hyviä tuloksia ''

'' Moikka, siis tosi hieno juttu, näytät TODELLA KAUNIILTA!! Ja tosi nopeasti, olet saanut hienon tuloksen aikaan. ''

'' Pakko sanoa että oot aika inspiraatio! mulle ainakin ollut nyt :SD Vaikket sitä uskoiskaan.. ''

'' Ihan oikeesti mahtava lukea SUN blogia ja kaikkee mitä sulle on tapahtunu ja sillei :D multa aika paha sanoa mutta tykkään susta ihmisenä. Kamalaa, mutta hattu on noussu sulle! ''


Pakko oli teillekkin hehkuttaa, sillä nämä kommentit ja muutamat muut ovat saaneet niin korvasta toiseen ulottuvan hymyn, että ei mitään rajaa.

Näiden avulla jaksaa vaikka läpi harmaan kiven! Kiitokset kovasti kaikille tsemppareille ja tukijoille, ilman teitä ja etenkin ilman Riinaa tämä ei olisi ikinä tullut onnistumaan.. Nyt tuli taas suuri vastustuskyky herkkuruuille, vaikka sängyn pohjalla makaankin!

Äskeisten tsemppikirjoitusten vuoksi, tässä teille 'the ugly thruth' kesältä

Ja tässä kuvaa tältä päivältä, kynsihuoltoon menossa!
Noniin, nyt se on tehty.. Pistetty tänne kamalin kuva, jota en ikimaailmassa olisi aiemmin halunnut sosiaaliseen mediaan julkaista... So enjoy! 

By: Julia
By: Julia
Huikean AFTER-kuvani löydön yhteydessä bongasin pari aivan ihanaa kuvaa Kaaposta, nämä on pakko saada tauluiksi ja seinälle vielä jonakin päivänä, kiitos Julia-muru!

By: Julia
By: Julia
Ja vielä loppuun mun ihkaihanat 'hääkynnet' enään puuttuu kai mies ja kirkonkellot.. hehe

5 kommenttia:

  1. WOU mikä ero!!! En oo ees tajunnu miten paljon oot laihtunu ku kuitenki huikeet kaks kertaa nähty :-D voi että ihana nähdä tollasta onnistumista :)

    http://meanwhileintre.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! No voi kiitosta :) Joo kyllä tässä vielä on aika paljon edessä, mut onneks jo vähän takanakin!

      Mäpäs meen lueskeleen sun blogias myös <3

      Poista
    2. on ihan parasta saada liikunta osaksi elämäntapaa, aikaisemmin mä ja liinkunta ei kuuluttu samaan lauseeseen saati elämäntapa mutta onneksi täälläkin on terveellisempi elämä ottanut ilmaa siipien alle ihan pysyvästi! :-P

      Poista
  2. Pakko on kyllä tääötäkin päin huudella että upeita tuloksia! :))

    VastaaPoista
  3. Haaste (taas) :)
    http://sannishining.blogspot.fi/2013/11/yksinkertaisuudessaan-haastava-haaste.html

    VastaaPoista