tiistai 11. syyskuuta 2012

Kenttäilyä

Lähdettiin Missyn kanssa aamutallille. Kun hepat oli syönyt ja viety ulos, jäi Kaapo sisälle karsinaan rouskuttelemaan heinää ja mä fiksailin tallihommat kuntoon. Soittelin eilen Hetalle ja se tuli nyt sitten katsomaan Oonan kanssa Kaapoa.

Pistin vermeet niskaan Kapsuttimelle ja nousin selkään. Tytöt meni kentälle autolla edeltä ja me köpsöteltiin perässä. Kentällä oli edelleen edellispäivän esteet pitkin poikin joten ne vähän rajoitti meidän hienoja koukeroita. 

Lähinnä otettiin lunkisti nyt tällä kertaa, raviltiin, tehtiin voltteja, mentiin kulmia käynnissä.. Perusjuttuja. Sen jälkeen kokeilin laukannostoja pariin otteeseen. Ihka ensimmäisiä kentällä ja ylipäätänsä aidatulla ja noin pienellä alueella. Heta onneksi nappasi videokuvaa sekä räpsi hienoja tilannekuvia. 

Laukka-askelia saatiin muutama ja se meni ihan suht koht onnistuneesti. Kokeillaan paremmin, kunhan esteet eivät ole tiellä ja päästäisiin vähän suoristamaan itseämme maastoon ja sitten kentälle. Tuntuu olevan vähän hakusessa vielä suoraan meno, saati sitten asettuminen, etenkin kun on kenttä kyseessä. Isolla pellolla nämä tuntuivat sujuvan huomattavasti helpommin.. Mutta huippualoitushan tämä oli, tästä pääsee taas hiomaan ja fiilaamaan etiä päin! 













Sit Hetakin uskaltautu käymään selässä köpöttelemässä loppukäyntejä.. Jonka jälkeen heitettiin selkään vielä Oonakin!




Kirppu selässä näyttää Kaapo jättiläiseltä! :)


Sitten kotiin kentältä rouskuttelemaan vähän vihreää ja kaverien kanssa vihdoin pihalle tarhaan :)




Tallikoira mukana!
Tallin lampaat :)

Huomenna liikutusta taas,jospa löytäis vaihtelun vuoksi kivoja maastoteitä! Niin ei heti ala kenttätyöskentely maistumaan puulta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti