maanantai 10. syyskuuta 2012

Tuhlausta

Koska Kaapo muutti juuri hoida itse-tallille, tarvitsin autoa. Ja koska lentokentällä työvuorot katkeavat usein, tarvitsin autoa. Ja koska haluan liikkua paikasta A paikkaan B, no.. Tarvitsin siis autoa. 

Kävin katsastamassa viime viikolla yhtä pikkukippo Ford Ka:ta, mutta koska myyjä oli täysi urvelo (terkut vaan!) ja antoi kättään kuin kuollutta kalaa, ei kauppoja syntynyt. Olimme Toijalassa liikkeellä ja käytiin sitten huvin vuoksi piipahtamassa Hämeen-Autossa myös. 

Sieltä se sitten pisti silmään, minun pieni kirppuni! VW Polo :) 

Polo ja hienot paint-muokkaukset
Ja nyt on sitten saanut uudella kaaralla jo ajella kiitettävästi.. Käytiin samalla reissulla moikkaamassa Lounaa eli nykyistä Stellaa joka voi hyvin! Minnekkään ei ollut äkäpussi-tamma lähtenyt ja kadonnut. On se silti vaan niin hellyyttävä yksilö. 

Mutta siis Louna voi hyvin ja on päässyt tekemään enempi ratsun hommia nyt..

Viikonloppuna tuli sitten käytyä Jyväskylässä mummon 65v ja isin 46v synttäreitä juhlistamassa Laajavuoren kylpylässä. Sai ajella kun joutui keuruun kautta venkslaamaan Missyn takia ja pääsi näkemään rakkaita sukulaisia.

Minullahan oli sitten sunnuntaina 8.30-19 työvuoro.. Eli pelkällä vesilinjalla!

Nyt on alkanut myös työrintaman puolesta selviämään, että koska Ryanair vähentää lentojaan talveksi huomattavasti taas, ei taida työpaikkaa olla talveksi. Siispä nyt pian kehittelemään jotain ihan uutta ja hullunkurista! 

Ideoita? :) Huom. Tyhmiä ehdotuksia ei ole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti