maanantai 10. syyskuuta 2012

Päivitystä

Viime viikonloppuna oli Kaapolla muutto Marin tallille vajaan 10km päähän minusta. Kyseessä on siis sama talli, jossa olimme aiemmin Lounankin kanssa. 

Muutto sekä lastaus sujuivat molemmat kaikin puolin hyvin ja vaivatta. Päästiin ehjin nahoin perille ja Kaapo oli suht koht lunkisti kyydissä. Perillä odotti sitten kaverit Reiska ja Santtu. 

Pistettiin Santtu erikseen ja Reiska Kaapon kanssa samaan tarhaan. Kaverukset olivat kuin kaksoset ja kaiken lisäksi kuin ikuisuuden toisensa tunteneet :) Huh. 

Kumpi on kumpi?

Santtu ja Kaapo
Reiska ja Kaapo
Kaikin puolin talleilu on lähtenyt käyntiin hyvin eikä mitään piileviä erikoisjuttuja ole Kaaposta tullut selville vielä toistaiseksi :) Virtaa tosin tietty on asteen enempi, kun ei ole enään miljoonaa hehtaaria kuljeskella, mutta muuten yhtä lunki tapaus kuin kesälaitumellakin.

Käytiin tässä viime viikolla Kaapolla ensimmäistä kertaa kentällä. Mukana oli tallinomistaja Mari ja vaunuissa Sara joka naureskeli meidän jutuille. heh.

Kentällä oltiinkin sitten mukavan energisellä päällä ja päätettiin juoksuttaa liiat energiat liinassa pois. Sitten kävin pyörähtämässä nopeasti vielä selässä ja totesin, että nyt heppa on oma itsensä. Sen jälkeen Mari kipusikin selkään ja mä pääsin katselemaan. Hassua :)

Hyvin niillä kemiat tuntui kohtaavan näin sivusta katsojana ainakin. 





Sitten meillä olikin kengitys samaisena päivänä kenttäreissun jälkeen, koska oikea takakenkä oli jo irti. Kengityksessä kävi pieni moka, ja päkijöistä alkoi vuotaa tod näk pinnassa olleen verisuonen takia verta. Saatiin lopulta kuitenkin verenvuoto tyrehdettyä ja jalka pakettiin tulehtumisen varalta. Kaapo ei ollut asiasta moksiskaan, eli eipä tainnut tuntea mitään. 

-----

Nyt sitten tänään kun mulla oli vapaapäivä, kävin ratsastamassa Kaapon kanssa hiukan maastossa ja sitten nappailemassa raviharjoituksia kentällä. Kaapo liiti ja meni kuin mikäkin kouluratsu esteiden välistä. Ei ollut ongelmia, vaikka porttikin jätettiin auki. Hienoa. 

Huomasin vain itse, että kesän aikana, olin koko aika keventänyt helpompaan puoleen ja näin ollen nyt meillä on järkyttävä työstäminen oikean kierroksen kevyessä ravissa. Näitä sattuu. Nyt sitten sitä työstämään. 

On ollut mahtava huomata miten paljon Kaapo on kehittynyt mulla ollessaan ja kuinka herkäksi se on tullut painoavuille. Se toimii niillä kuin unelma. Jos tän hepan suuhun jää kiinni, siitä ei vaan yksinkertaisesti tule mitään. 

Nipsasin myös ratsastuksen jälkeen Kaapolle syksyksi uuden letin, ja nyt se näyttää ihan kakaralta :D Haha. Tässä muutama otos uudesta fledasta sekä viimisiä kuvia laitumelta ennen koppiin nousua.






Pakollinen muuli-kuva, jokaisissa kuvauksissa
Rennyn kanssa lunkisti
Nyt tallille nappaamaan hepat sisälle syöpöttelemään :) 

2 kommenttia:

  1. Miksi oi miksi sä taas menit ja leikkasit hevosen tukan?!?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D haha. jotta meillä olisi varmasti sun kanssa jotain jutunjuurta keskiviikkona <3

      Ei vaan. Mut se alko oleen jo vähän hampsuinen ja nopeaa se taas kasvaa, älä huolehdi :)

      Poista