torstai 3. toukokuuta 2012

Louna 9v

Nyt pitää taas läpsiä hetki itseään poskille, siitä syystä ettei ole saanut aikaiseksi kirjoittaa.. 


Sunnuntaina käytiin Suvin kanssa moikkaamassa Lounaa. Pistettiin polle kuntoon (kaivettiin kuran alta poni esiin) ja vehkeet päälle --> kentälle. Selkään nousi ensiksi Suvi, katsottiin että jostain kumman syystä Louna laahustaa ja astuu oudosti vasemmalla etusella. Sitten kävin minä selässä ja sama oikkuminen jatkui. Vasemman kierroksen ravissa jalka meni ihmeellisesti kun taas oikea kierros ei onnistunut millään. 


Jalka ei kuitenkaan ollut kuuma, eikä siitä silmin ja käsin kokeillen löytynyt mitään. Sitten jätettiin vajaampi treenipäivä sille tienoin ja lähdettiin poies. 


-------------------------------


Eilen kävin sitten tallilla uudestaan Lounailemassa, jälleen naapurini kanssa. Ensiksi tsekattiin pienen pieni pippurinen ponitamma nimeltä pipari, naapurini Ms J. pyöräytti parit hassun näköiset liinaympyrät ponin kanssa.. ja meno oli hurjaa! :) Samaisella tallilla mieltäni erityisen paljon miellyttänyt Vilma-tamma taas myhäili tyytyväisenä kun jutustelin sille ja vähän rapsuttelin. Ihanan oloinen tapaus johon voisin paneutua enempi milloin tahansa!


Erittäin edustava kuva meistä molemmista /Jenny F.


Sen jälkeen oli vuorossa lämpimällä säällä Louna. Again. Pistin pollen kuntoon ripeästi ja siirryin kentälle. Ja sanon tämän mahdollisimman nopeasti, laittamatta enempää suolaa henkisiin haavoihini: Selkäänmenoa harjoiteltiin PUOLI TUNTIA tuloksin kaksi puremaa ja kun  lopulta pääsin selkään, en ehtinyt saada kuin juuri jalan yli toiselle puolen.. niin whiuu.. Oli poni poissa alta. Hetki mentiin jonkin sortin rodeota, yritin tasapainotella selässä yhden jalustimen avulla, satula vinossa selässä, mutta se oli muksis. 


Jalat tärisi ja tutisi, mutta selkään oli noustava. Hommasta ei meinannut tulla mitään, jalat ei toiminut ja päässä pyöri, niinpä tallin omistaja piti Lounaa kiinni ja Ms J roikkui jalustinhihnassa. Kun pääsin selkään ja sain käsin siirrettyä molemmat jalat jalustimiin, lähdettiin eteenpäin reippaasti. Otin sitten jo pian 'ravit' eli siis laukat ja peitsaukset ja pomppuravit molempiin suuntiin ja sitten loppukäynnit ja selästä pois. 


Olo oli mitä inhottavin pitkään aikaan. En muista millon viimeksi olisin tippunut enkä voinut käsittää pään jyskytystä. Tipuin vasemmalle kyljelle ja löin samalla takaraivon maahan. 


-----------------------------


Anyway, tänään on Louna-neidin synttärit joten Happy B-day Louna 9W! 



2 kommenttia:

  1. Louna on sekaisin oleva poniini, jonka mielestä selkäännousu on tyhmintä ikinä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näin jotenkin se ajatus tuntuis kulkevan :) hah

      Poista