sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lounan kuulumiset

Nyt iski taas hirveä häpeä ja stressi, kun kirjoitusaiheita olisi nivaskassa enkä ole ehtinyt/saanut aikaiseksi niitä alkaa purkamaan. Joten nyt yhteenveto Lounasta to-pe välille pikaisesti.


Torstaina saatoi katamalla ja saavuttiin Jusun kanssa about 13 aikoihin tallille. Neidillä oli kengitys ja puunaustoimenpiteet hoidettiin sitä ennen tietysti. Kengittäjä ilmoitti että on joskus puoli 14 aikoihin paikalla, joten mentiin vesitihkuun maasta käsin säheltämään kentälle hetkeksi. 


Vielä kurainen ennen puunausta


Mentiin ravipätkiä ja L yritti alkaa irrottelemaan innoissaan olan takaa. Harjoiteltiin pysähdyksiä ja seisomista (tämä kun on kaikista hankalin meille, Lounalle ainakin). Sitten oli vuorossa kengitys. Louna sai vihdoin hokit poies ja takajaloista tilsakumit veks. Samalla tuli tilalle nätit kesäpopot. Muistaakseni olen aikaisemmassa kengitys-postauksessa joskus taannoin kertonut siitä, miten neiti mälvää huuliaan innoissaan kengityksessä? No tässä olisi nyt sitten vihdoista viimein pieni videopätkä todisteeksi. (ikävä kyllä en ole sitä osannut jostain syystä kääntää oikein päin)



Sitten siirrytään suoraan perjantaihin. Meillä oli edessä muutto kesälaitumille! Lähdettiin hyvissä ajoin liikkeelle minun käydessä ensin kirjoittamassa kaksi uutta työsopimusta ja meidän hommattua uusi polyrottinki-sohvasetti parvekkeelle. Saatiin kuljetukseen tallilta traikku lainaan ja paikan päällä yllätys yllätys satoi jälleen. 

Ensin napattiin kaikki kimpsut kampsut Transittiin ja sen jälkeen pyyhin neidin karsinan puhtaaksi ja viimisenä muttei vähäisimpänä, nappasin L:n pesukäytävälle, pesin kurasta ja aloitettiin lastaus.

Valitettavasti kuvia kopituksesta ei tullut napattua, mutta voin kertoa ilokseni, että neiti tepasteli koppiin hyvin ja tyytyväisenä neljännellä kerralla. Siis WAU! Kolmena ensimmäisenä kertana L riuhtaisi näpsäkästi itsensä aina pystyyn ja minä menin tietysti räsynukkena narun perässä, mutta sitten sain kuin sainkin sen koppiin topakkana mimminä! Jes! 
Alien kopissa
Sitten lähdettiin ajamaan kohti laidunpaikkaa. Kaveriksi Louna sai laitumelle jälleen tutun kaverin Rennyn. Kuljetus, kopista ulos tulo ja kaikki sujui juuri jetsulleen ja hepat pääsivät 
pian talven jälkeen tekemään taas tuttavuutta. 

Joku villikettu eksynyt kuvaan...


<3



Dinosaurus :D

PAKOON!


Renny

Voimamittelöt meneillään





1 kommentti:

  1. haaste odottelee :)
    http://suvi-thisismylife.blogspot.com/2012/05/haaste.html

    VastaaPoista