perjantai 25. toukokuuta 2012

Wild One

Eilen töiden jälkeen mentiin laidunpaikalle tekemään uusia laitumia, kun edelliset oli jo aika kauniisti ja siististi jyrsitty. Päätin sitten napata Lounan samoin tein riimunnarun kanssa käpöttelemään. 


Neiti tuli korvat höröllä höristen vastaan portille ja antoi laittaa riimun päähän laskemalla kaulaa lempeästi. Ikävä kyllä kaikki meidän yhteydestä ja lempeydestä loppui siihen. Harjailin typykän nopeasti ja lähdin suorin tein maastoon. Renny sai pienen slaagin jäätyään yksin ja mylläsi kaikki hiekat ja purut 'seinille'. No, niin sai Lounakin hepslaakin. 


Neiti hyppi ja pomppi ja jyräsi päälleni kuin mikäkin traktori aivan jatkuvalla syötöllä. 
Mentiin yhteensä varmaan 20min lenkkiä edes takasin, pysähdyttiin, pompittiin molemmat ja tapeltiin. Lopulta aloin saamaan ehkäpä jonkin sortin tuntumaa (?) ja ajattelin että nyt olisi ehkä hyvä aika lopettaa, ennen kuin joku saisi taas monosta.


Edellisen kerran Lounan selässä oli Jusun sisko, joka intiaanina pysyi kuin ihmeen kaupalla selässä, vaikkakin L nousi paikoiltaan hurjana pystyyn ja teki pienen pyrähdyksen. Ikävä kyllä samalla etujalka mottasi mua käteen ja siitä jäi paska fiilis. Niin, ja tietysti siitä myös, että kun menin Lounaa ottamaan kiinni tempun jälkeen rauhassa, niin meinasin saada vielä takajaloistakin. 


Täytyy nyt tässä kesän aikana (kolmen työn ohella) yrittää miettiä, mikä lopputulos olisi paras Lounalle ja mikä minulle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti