tiistai 10. heinäkuuta 2012

Ilman satulaa


Tähän asti ollaan Kaapon kanssa lainattu aina Lounan mustangia, mutta nyt neidin lähdettyä jäätiin ilman satulaa. Niinpä tänään oli vuorossa ilman satulaa maastoon.


Puunasin herran kurasta ja nappasin suitset päähän. Sitten pyysin Jontsua ja Rennyä meidän seuraksi maastoon, ja he päättivät lähteä. Mentiin edeltä, johtuen jo Kaapon miljoonasti pidemmästä askeleesta ja mahdollisesta ravivietistä?. 


Askeleet tuntuivat nyt puolet reippaammilta ja olivat varmoja kiitos Arton ja uusien ratsukenkien. Ei ollut kompastelua lainkaan ja Kaapokin selvästi nautti, kun sai keskittyä vaan ja ainoastaan eteenpäin menemiseen. Ihan maailman mahtavin fiilis! 


Ainut ongelma matkalla oli paarmat ja kaikki muutkin ökkömönkiäiset, jotka saavuttivat meidät puolen välin jälkeen. Kaapolla on ehkä maailman pisin pinna, mutta kun kyseessä on ötökät, niin ei todellakaan. hah. 


Matkalla tuli vastaan autokin, mutta tietysti sen ohitus sujui täysin ongelmitta! Olen ehkä tottunut pelkäämään pahinta Lounan kanssa, mutta nyt ne ajat on ohi ja saa nauttia täysin rinnoin! 






Ja sitten kävin ennen talleilua tänään Aleksi 13 - loppuunmyynnissä Pirkkalan Veskassa, ja sieltä mukaan tarttui seuraavat kenkulit!


Vagabondin nahkatennarit -30%
Ja sitten Wildflowerin 'työkengät' -50%
Ja mikä hauskinta, nuo ylläolevat Vagabondit ovat koon 41 ja mun oikea kengänkoko on 38-40, ei koskaan 41. No, nuo onkin vähän isot mutta olivat ainoat kappaleet ja pakko saada-tuote! Niinpä ostin myös pohjalliset niihin :) heh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti