sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Intiaaniponi

Tänään piti olla hepaton päivä, mutta satuin pääsemään odotettua aiemmin töistä ja niinpä starttasin suoraan töistä tallille Kaapoa katsomaan. 


Voi että se on symppis tapaus, korvat höröllä ja innoissaan puskemaan minua heti ensimmäisenä! Taitaa herrakin tykätä kovasti kun sen kanssa touhuaa, kilot karisee ja kunto kohenee!


Lähdettiin ensin maastoon kiertämään 'pappilan lenkkiä'. Parit ravit napattiin matkalla ja säikyttiin puskissa vaanivia lintuja. Ihme ja kumma nyt ravi nousee ja pysyy todella nätisti ja helposti, aika ravurimaista se vielä on verrattuna esim. Lounan nättiin raviin, mutta eiköhän se siitä hioudu. Hirveän kömpelöä meidän meno oli kyllä muutoin. Huomasi selvästi että herra aristelee jalkojaan, jos parikin pienen pientä kiveä sattui kohdalle. Toivotaan että kyse olisi vaan siitä, ettei ole vielä tottunut kenkiin, ja askel tästä pitenisi ja varmenisi. 


Maastoreissun ja hikisen hepan jälkeen suunnattiin vielä pellolle kirmailemaan intiaanina, minulla tukka hulmuten ja Kaapolla harja. Louna ja Renny laitumella juoksenteli innoissaan vieressä, kun me spurttailtiin edes takaisin. Videopätkääkin oli, mutta oma huomioni kiinnittyi vain ja ainoastaan siihen, etten muistanut ottaa urheiluliivejä mukaan,heh, joten se jääköön julkaisematta :)


Tässä kuitenkin muutamat kuvat tältä päivältä!







Herralla oli jano ja mulla kaksari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti