torstai 16. elokuuta 2012

Hengissä

Nyt oon ollut viime päivät (jo toista viikkoa) toistuvasti kipeänä.. Eikä meinaa mennä ohi sitten millään, kuume nousee laskee, nousee laskee. Eli heppastelut ja kaikki muu hauska on jäänyt vähän paitsioon. 

Viime aikoina on tullut shoppailtua vähän liiaksikin.. Tänään tulee Hööksin paketti postista, pistän siitä sitten erillisen kirjoituksen myöhemmin. 


Vihdoin ja viimein meni Janskun kanssa ajat yksiin ja sain taas ripsoset takaisin. Kerrankin muistin räpsästä kuvaa niistä, tosin ennen ja jälkeen- vertailuahan nyt ei ole. 
Jumistop on siis edelleen paikka jossa käyn ripsiä laitattamassa, suosittelen!




Tässä tuli viime viikko vietettyä 'kesäloma' jotenka päätin sitten pitkästä aikaa lähteä käymään Keuruulla ja käytinpä vielä yleisiä kulkuneuvoja, ei ollut ikävä VR. 

Julia, siskoni on siis muuttanut Keuruulle opintojensa takia ja nyt päätettiin viettämään siskos-laatuaikaa :) Myös uusi tukkalook on tullut, kiitos minun ärripurri-päivän ja fiskarsien. heh. 

Kaiken lisäksi, sain perheenlisäystä tässä tiistaina. Nimittäin Samsung Noten. Olen erittäin rakastunut tähän puhelimeen ja riippuvainen siitä kovasti. 

Tässä yksi kuva tältä aamulta ennen lenkkiä, jossa näkyy vähän puhelimenkin kokoa. 

meikitön ja herännyt.. mut NOTE <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti