tiistai 7. elokuuta 2012

Kopoti kop

Tänään piti päästä liikuttamaan Kaapoa eilisen vauhtipyrähdyksen jälkeen, ettei ihan mene paikat jumiin ja juntturaan. Koko päivän oli satanut ja pellot olivat aika lits läts -kunnossa, joten mentiin käyntiharjoituksia ja työstettiin ravia ympyrällä. Sekä harjoiteltiin vähäsen myöntäämistä sekä puolipidätteitä ja istunnalla pysähtymistä, joka onnistui yllättävän hyvin.

Kaapo oli ihanan kuuliaisella päällä mutta samalla ihmeellinen Ville Vallaton-kiemurtelija, joka olisi koko aika halunnut lähteä törttöilemään miten sattuu. Nyt saatiin kuvaajakin paikalle, joten tässä kuvia tältä päivältä :)



















3 kommenttia:

  1. Hei! Löysin tän sun blogin ihan sattumalta ja tää on kyllä tosi mielenkiintoinen!
    oli ihan pakko liittyä lukijaksi :D :)
    kiva seurata kun teet sitkeästi töitä hepan kanssa, toivottavasti teitä näkee joskus tulevaisuudessa kisakentillä! :) tsemppiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tosi kiva kuulla että löysit tiesi tänne ja tervetuloa lukijaksi :) Pyrin pitämään sivuston ajantasalla mun ja Kaapon tekemisistä.

      Herrahan on mulla nyt vasta parisen kk ollut ja entinen ravuri, jolla ikää jo jonkin verran, mutta toivotaan että päästäisiin edes kentällä kokeilemaan esimerkiksi hyppäämistä :)

      Ja kiitokset tsempeistä, niitä tarvitaan aina! :)

      Poista
  2. Kiitos! :)
    itse ostin viime marraskuussa suokin, joka tuli suoraan mammalomalta mulle joten kuntoutettavaa riittää ja saikkuilua jne kaikkea kivaa ollut niin saa lähteä taas liikkeelle ihan perus asioista :)
    kiva lukea tätä sun Kaapo projektia, näyttää makealta hepalta, en olisi uskonut lämppäriksi kun on raameja sen verran hyvin! :) ihan varmana saat siitä
    makean pelin jos näin hyvin jo menee ja pari kk vasta yhteistä matkaa teillä :)

    VastaaPoista