keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Elämäni Aakkoset

En enään muista edes, mistä blogista bongasin hauskan idean, aakkoset jotka kuvaavat omaa  elämää, kokeillaanpas..

A. AURINKO Rakastan aurinkoa. Se lämmittää kesällä, antaa kauniin rusketuksen, nostattaa mieliaaa vuodenajasta riippumatta ja on mitä mahtavin näky aina noustessaan ja laskiessaan myös.



B. BANAANI Siitä lähtien kun aloitin elämäntapamuutoksen, olen napannut useasti välipalaksi banaanin, se on hyvä makeannälkään myös. Vaikkakin tiedän että apinat varmasti minua tästä hyvästä vihaavatkin.

C. CHANNING TATUM Tätä ei todellakaan tarvinnut kauaa pähkäillä, olen himoinnut kyseistä miestä aina step up-elokuvan jälkeen ja tämän vuoksi katsonut lähstulkoon jokaisen komistuksen elokuvan! Mm. Magic Mike <3


D. DELILAH Mahtavaakin mahtavampi naisartisti jonka tuotuoksiin aloin perehtymään paremmin viime syksyn tienoilla, olen rakastunut tämän naisen ääneen ja tulkintaan.. Myös ehkäpä ensimmäisiä vastaantulevia artisteja, jotka saavat live-esityksetkin kuulostamaan paremmilta kuin alkuperäiset studiossa tehdyt kappaleet.


E. ELÄIMET Niitä on aina ollut ympärilläni ja tulee aina olemaan. Haluan myös omalta osaltani tehdä voitavani eläinten hyvinvoinnin puolesta. 

F. FIFTY SHADES OF GREY TRILOGY Siinä kirjasarja jota ei pysty edes kuvailemaan, suosittelen ihan jokaikiselle ihmiselle!

G. GINA TRICOT Vaikka kammoksunkin omalla tapaa massateini-ilmiötä, niin täytyy myöntää että iso osa vaatteistani on ostettu kyseisestä liikkeestä. Tykkään myös myymälöiden ilmeestä!

H. HEVOSET Ne on valloittaneet sydämeni jo pikkutyttönä hurmaavalla, mystisellä ja turvallisella olemuksellaan. En osaisi kuvitellakkaan elämääni ilman näitä nelikavioisia. 

I. IHMISET Rakastan tutustua uusiin ihmisiin, jutella heidän kanssaan, parantaa maailmaa tai muutoin vain istuskella jossain ja katsella ohi kulkevia ihmisiä. 

J. JULIA Pikkusiskoni, joka on mulle kaikki kaikessa. <3 Tämä ei mielestäni vaadi selittelyjä sen enempää

Kuva kesällä 2012
K. KAAPO Parasta mitä minulle on osunut kohdalle. En voisi omistaa yhtään ihanampaa kaviokasta! 



L. LAPSET Pidän lapsista, he ovat aina niin aitoja ja vilpittömiä. Tahdon myös omia lapsia ja tulen hyvin yleensä juttuun iästä riippumatta heidän kanssaan. Suloisuuksia!

M. MAISAMUMMO Koska en enään kirjoittele kavereiden ystäväkirjoihin, ja siellä ei ole kohtaa: Ketä ihannoit: Maisamummo- niin päätin laittaa tämän tänne. Mummo on kannustanut minua aina kaikessa ja on ollut ihana huomata, miten monipuolinen- ja uloitteinen ihminen hän oikein on. Pelkäsin joskus murrosiän jälkeen, että meidän välimme viilenisivät kun en olisi enään 'mummon pikkutyttö' mutta niitä rakastamisen tasoja on tullut vain lisää. Maailman paras mummo <3

N. NAURAMINEN Mulle nyt välillä sattuu aina vaan tulemaan 'pienehköjä' nauruhepuleita, kuten esimerkiksi eilen illalla Susannen seurassa.

O. OSTELU Valehtelisin jos väittäisin, etten olisi materialisti. Pidän kaikesta kiiltävästä ja tykkään vinguttaa ja höylätä korttiani joka paikassa. 

P. PHANTOM OF THE OPERA Ooppera jonka haluaisin päästä näkemään joskus, elokuvana ainakin mahtava kaikin puolin


R. RATSASTUS Harrastuksista paras, koskaan et ole täydellinen ja aina on paljon asioita joita pystyt parantamaan. Kasvattaa myös hemmetisti itsehillintää, mikä on enemmän kuin tervetullutta mulle :) heh



S. SEKSI Toivottavasti kaikki blogin lukijat ovat tarpeeksi vanhoja -ainakin henkisesti, ja ymmärtävät että jokainen nainen nauttii suklaan lisäksi myös tästä.

T. TANSSI Vapauttavaa, ihanaa ja seksikästä. Haluaisin kovasti oppia laajemman skaalan eri tansseja kuten salsat ym. Tällä hetkellä halussa on vain 'bootyn sheikkaus' 

U. UNI Olen aina ollut omien sanojeni mukaan 'vähäuninen' viikolla, sitten on päivä viikossa jolloin haluaisin nukkua täyden vuorokauden.

V. VAMPIRE DIARIES Paras tv-sarja ikinä, otin myös tatuoinnin kyseisen sarjan innoittamana. Ian Somerhalder eli Damon on vaan niin mahtava!


Y. YSTÄVÄT I just love u guys! <3

Ä. ÄIJÄ Eli isi, mahtava tyyppi omine natsimaisine piirteineen, rock rock äijä ja ikuinen idoli! 




Kuvia lainailtu: Google

3 kommenttia:

  1. niijjoo ja voisin ite yrittää tehä samanlaisen postauksen :) hihi ty ideasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eipä mitään.. Pistetään hyvää kiertämään :)

      Poista