lauantai 5. tammikuuta 2013

Vannomatta paras

Nyt on ollut hiukan ongelmia kuvien lisäilyjen kanssa puhelimesta koneelle, piuhan kanssa pitäis joka ikinen kerta ladata triljoona kuvaa ja lähettämällä ei vaan tahdo onnistua. Joten saattaapi olla että tulee hiukan vähemmillä kuvilla postauksia nyt lähiaikoina, parhaani teen kuitenkin!



Oltiin pari päivää sitten ystäväni Jasmiinan kanssa tekemässä aamutallia. Into piukeena pyöriteltiin raavaina likkoina jäätävän kokoinen heinäpaali tarhaan, heh.. Saatiin aamujumppa kirjaimellisesti! Sen jälkeen mentiin ratsastelemaan pellolle ilman satulaa, ja Jasmakin pääsi pitkästä aikaa hepan selkään! Hienosti meni, saatiin jopa ratsastajan vaihdoksen välissä hienot pukkilaukat liinan päästä, kun Kaapo otti ja irrotteli! Voi sitä riemun määrää! 

Jasmiina ja Kaapo
Tänään oli Kaapolla kengitys, saatiin irtokenkä paikoilleen ja vihdoista viimein tilsakumit mukaan lopputalveksi! Tätä on odotettu! :) Itse en ehtinyt jäämään paikan päälle tällä kertaa, koska oli koko päivä niin tarkkaan aikataulutettu aamusta iltaan että huh! - Onneksi ihana Arto osaa hommansa ja voi hyvillä mielin luottaa että hommat tulee hoidettua!

Julia on ollut mun luona viettämässä  nyt viikonloppua, ja sai joulupukilta kalansilmäobjektin - joten kuvailuja on nyt myös tallilta!

Tuu syliin <3



Jotenkin nyt ei pysy ajatus yhtään kasassa, ja hommat hyppii täysin edes takaisin, mutta tänäänhän aamu lähti siis käyntiin kynsien laitolla! Sain ihkaensimmäiset geelikynnet.  Niistä lisää erillisessä postauksessa!

Huomenna tai no kellon mukaan tänään ratsastelemaan ja kuvailemaan lisää! :) Hyvät yöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti