maanantai 14. tammikuuta 2013

Family comes first

Otsikosta kiitokset Rontille!


Pysähdyin tänään miettimään asioita, jotka saavat minut iloiseksi ja olemaan tyytymäinen elämästäni juuri nyt. 

Ensimmäisenä tulee PERHE 
Sana joka on kaunis joka kielellä, symboloi lämpöä, rakkautta ja välittämistä sekä yhdessä oloa. 

Sunnuntaina olin hurjan onnellinen ja iloinen, nautin hetkestä, enkä miettinyt huomista kun sain viettää aikaa siskoni Julian 'after synttäreillä' sukulaisten ja perheen kanssa.

Nauru, yhteiset hetket, vitsit, ja tarinat joista ulkopuoleiset eivät ymmärtäisi mitään.. Niistä on perhe tehty!


Toisena listalle tulee YSTÄVÄT

Kuka onnistuu piristämään, kuka saa sinut hymyilemään surullisena päivänä sädehtivällä hymyllään? Ystäväsi. He jaksavat aina jakaa asiat kanssasi, pohtia niitä eri kanteilta, keksiä ratkaisuja tai tarvittaessa saamaan ajatukset kokonaan pois ikävien asioiden parista. 

Jos elämässäsi tapahtuu jotakin uutta, hienoa ja yllättävää.. soitat ensimmäisenä ystävällesi ja jaat asian hänen kanssaan! 

Odottelen innolla mahdollista soittoa työpaikkahaastatteluun parin päivän sisällä, ja äsken puhelimessa Susanne sanoi: 'Tuon sitten pepsi maxit huomenissa jos paikka on sun!' Tuntui paremmalle kuin edes koko työhaastatteluun pääsy!

Erityismainintana viime päivinä Susanne ja Suvi! Ylisuuri kiitos anteeksi ja näkemiin!


Kolmantena ELÄIMET

Kaapo, Missy ja Simba.. Aiheuttavat usein harmaita hiuksia, pinnan palamista sekä inhoa. Mutta valloittavat silti joka päivä (..tai ainakin joka toinen päivä) olemuksellaan kukin!

Kaapo saa ajatukset pois kaikesta murheesta ja stressistä, saa minulle suuria onnistumisen tunteita oivaltaessaan jotakin uutta ja yrittää aina parhaansa kaikessa.

Missy tulee ovelle joka kerta häntä heiluen, tulee pyynnöstä luokse ja nukkuu vieressä sekä lohduttaa painamalla päänsä jalkojen päälle, jos sattuu olemaan suruja.

Simba.. No simba.. hmm.. Se on kissa :) Mutta ihana sellainen, kehrää ja purnaa sylissä sekä vieressä, yleensä tosin ruoan annon yhteydessä.. heh
Kaapo
Missy by:Julia
Simba aka sipuli
Neljäntenä KUNTOILU/LIIKKUMINEN

Olen saanut viime kuukausina niin paljon uutta energiaa ja innostusta elämään kuntoilusta että en voi sitä sanoiksi pukea! Se kehittää niin kuntoa, ulkomuotoa kuin myös henkistä jaksamista. Piristää enempi kuin vitamiinilisät ja auttaa kaikkiin ongelmiin, edelleen niin henkisiin kuin fyysisiinkin. Saa olla iloinen siitä,että on terve ja pystyy liikkumaan.

Salilla pääsee pakertamaan ja seuraavina päivinä tiedät tehneesi jotain. Jos kaipaat raitista ilmaa, pääset juoksemaan ulos ja katselemaan maisemia.


Viidentenä ja sokerina pohjalla MUSIIKKI

Se on auttanut aina, se jakaa niin hyvän, huonon, surullisen, vihaisen kuin onnistumisen hetkenkin kanssani. Se kuuluu joka paikassa missä menen, saan sen aina mukaani ja koskaan en siihen kyllästy. Siitä oppii aina jotakin uutta ja se antaa paljon. Rakastan musiikkia. 

Musiikki on myös aina yhteydessä toiseen intohimooni, tanssiin.


Silloin kun kaikki tuntuu potkivan päähän, listaa omat ihanat viisi parasta asiaa elämässäsi, mieti niitä ja takaan että hymy hiipii salaa kasvoillesi. Tänään halusin miettiä näitä asioita, vaikka olenkin iloinen. 

Olen oppinut vihdoin elämään hetkessä, nauttimaan hetkestä enkä perustamaan kaikkea tulevaan.. Tästä on hyvä aloittaa vuosi 2013...




Kuvat: Googlesta, lukuun ottamatta eläinkuvia

2 kommenttia:

  1. Olipas ihanan aidosti piristävä teksti, ei yli-ilosuutta, vaan just pieniä asioita. Tuli hyvä mieli, kun sai tuntuman siitä, että kirjoittajakin on iloinen näistä asioista, mitä listasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa :) Hieno juttu! Pienistä asioista on parasta iloita!

      Poista