keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kaviotäyteinen päivä

Maanantaina olin pitämässä 'tuntia' Kaapolle ja Heilille. Pitkästä aikaa ja sen kyllä huomasi, oli taidot ruosteessa ja vähän väliä tuli mieleen kysymys, mitäs sitten seuraavaksi?

Kokeiltiin mennä puomeja ja kun ne alkoi sujua mahtavasti sekä Kaapolta että Heililtäkin niin innostuin tapani mukaisesti nostamaan puomia pikkuhiljaa ylemmäs, pian olimmekin estetunnilla. Kaapo on kuten tyypillinen ex-ravuri joiden kanssa olen ennenkin touhunnut, estettä ei oteta tosissaan ennen kuin se on esteen korkuinen. 

Lopulta parivaljakko meni 60cm ristikkoa ravissa hienosti. Aavistuksen enempi olisin halunnut nähdä ponnua Kaapolta, kun viime kerralla selvisi kuitenkin että sitä takapuolesta löytyy. Katsotaan paremmin sitten ensi kerralla, jospa esteetkin olisivat jo heppakokoa!

Tallin koivukuja
Sitten tähän päivään, maailman mahtavin keli, koko talven parhain päivä aivan ehdottomasti! Lähdimme Reiskan liikuttajan Marian kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä maastoon ja mentiin reittejä joissa en ollut ennen Kaapon kanssa käynyt.

En osaa tarpeeksi hehkuttaa ja kertoa kuinka virkeä fiilis tän reissun jälkeen oli! Pojat, etenkin Kaapo turkkinsa kanssa oli ihan hiestä märkänä. Jos ei Reiska-reppanan tilsoja (olikos sille olemassa toinen sana tierat,heh?) ei lasketa mukaan niin reissu oli ihan täydellinen!

Maria salakuvas meitä.. :)
Maria & Reiska - Mii & Kaapo 
Huomaa selkeesti kumpi pari poseeraa ja kumpi on vaihtamassa jo seuraavaan asentoon :--) 

Lenkin jälkeen touhuilin vielä pitkään tallilla Missyn kanssa ja vein pojat ulos myöhemmin kun olivat ensin kuivatelleet tallissa enempiä hikiä pois!





Tallin jälkeen Suvi laittoi viestiä, käytiin sitten klo 16 maissa syömässä ja siinä samalla tää neiti sai houkuteltua mut.. no tietenkin tallille! Otettiin siispä suunnaksi Neptunuksen tallipaikka!

...Olin jo unohtanut kuinka suloinen ja ihmetyksekseni PIENI Nette-neiti olikaan, ennen vertauskohtana oli Louna, mutta Kaapon jälkeen neiti oli erittäin sievä ja ponimainen tapaus.

Jostakin kumman syystä eksyin Neten selkään kentälle, ilman kypärää (tyylilleni uskollisena),ilman kuolainta käyttäen LG:tä, ilman satulaa käyttäen lampaankarvaa JA ilman minkäänlaista järkeä! Heh..

Neten selässä olo oli hyvin huvittunut, en oikein osaa sanoa miksi. Koko tilanne oli kuitenkin joka tavalla epätodellinen ja erikoinen. Oloni oli kuin pikkutytöllä shetlanninponin selässä talutusratsastuksessa.

Sain Suvilta taas kerran (heh..) paljon kommenttia ja mietittävää oman ratsastukseni kanssa.. Varpaat osoittamaan suoraan eikä sivuille, kädet ei harjaan ja alaselän notko sisään? Joo niin se taisi olla! 

Suvi ja Nette lopussa..

Ja loppuun vielä terveiset Simbalta :D


2 kommenttia:

  1. Kunnon maastolenkit on kyllä rentouttavia, saa tuulettaa omaakin päätä kivasti :)
    teitä on kyllä kelit suosinu, ite olin eilen tallilla vasta neljän maissa niin silloin oli piru vie jo aika pimeetä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on ja vieläpä tolla kelillä! Jos osais niin olisin tehnyt kärrynpyöriä ulkona jo pelkän kelin vuoksi!

      Sehän siinä vähän on vielä, että kun päivät loppuu vaan niin lyhyeen! :(

      Poista