tiistai 1. tammikuuta 2013

UV 2013

Mitä liittyy uuden vuoden lupauksiin, niin minähän en niitä ole harrastanut tähän asti.. 

Nyt lupaan kuitenkin keskittyä itseeni ja harrasteisiin, ystäviin ja eläimiin jotka myös lukeutuvat varmaan parhaiten tuohon harrasteet-osioon.

Ja mitä blogiin tulee, nyt uskon henkisen lomani tämän kirjoituksesta olevan vihdoin ohi ja pääsen jatkamaan entiseen tapaan! :) Uuden vuoden vastaanotto sujui kaikin puolin mukavasti kotosalla hyvässä seurassa ja nyt on akut ladattuna vuotta 2013 varten.

Hiukan vedettynä yhteen ja myöhemmin perinpohjaisemmin..

Uutta hiuslookkia! :)
Parisuhdekiemura-asiat näyttävät olevan vihdoin naputeltuna kuntoon, niinpä nyt pystyy keskittymään omaan napaan henkisesti sekä fyysisesti sataprosenttisesti. Lokakuussa alkanut dieetti on muuttunut enempi tai vähempi jo elämäntavaksi ja suunta on kiloissa sekä senteissä alas päin ja olotilassa ylöspäin! Tänä vuonna blogissa keskitytään hiukan ehkä sivussa terveellisempään elämään, sen ylläpitämiseen, kikkailuihin, motivaatioihin ja salilla työskentelyyn. Erikseen en ole mitään treeniblogia perustamassa, mutta sopivasti silloin tällöin aiheesta täällä!

Joululahja, uusi lenkkikaverini Masi
Kotosalla seuranani asustelee edelleenkin Missy-koira ja Simba-katti jotka voivat molemmat hyvin, Simba sen kun kasvaa ja paisuu ja Missy on oma ihana entinen itsensä!

Kaapon kuulumisiin sitten hiukan paremmin jo nyt, meillä on lähtenyt asiat vihdoin menemään voiton puolelle kaikin puolin! Vilja-allergia ollaan toistaiseksi saatu pysymään neutraalina kun ruokana toimii Racing Fiberlinen melassileike ja perus heinä. Mietin jo siirtyväni yhdessä vaiheessa kalliimpaan viljattomaan täysrehuun Re-leveen, mutta totesin tämän ja säännöllisen liikutuksen sekä vapaan heinän olevan riittävä yhdistelmä ainakin toistaiseksi.

Heppa on kasvattanut hyvän kokoisen heinämahan, mistä nyt kahden uuden vuokralaisen/liikuttajan/hoitajan Heilin ja Hannun avulla aletaan lihaksistoa takaisin työstämään! Kaapon kunto ehti mennä heikkoon kuntoon, vilja-allergian ilmemisen jälkeen ja siitä aiheutuneen kaatumisen takia.

Olimme Kaapon kanssa kentällä työskentelemässä lokakuussa minä ilman kypärää fiksuna selässä ja esiteltiin hiukan taitoja Jusulle, joka ei ollut pariin kk:n ollut mukana reeneissämme. Niinhän siinä sitten pääsi käymään, että Kaapo ei jaksanut enään työskennellä saati nostella jalkojaan kunnolla, ja kompastui näin ollen oikeassa kierroksessa, minä naama edellä maahan lentäen. 

Terkut TAYSsista
Kolauksesta selvittiin kumminkin kolmen viikon ratsastustauolla, yön sairaalareissulla ja parin viikon saikulla töistä! Kaapolle ei käynyt mitään, mutta inhottavaa oli sitä seisottaa ja nähdä sivusta kun kaikki työt meni hukkaan..  Mutta uusia seikkailuja kohden taas! 


My little pony!
Kaapon talvilook, se on melkein kuin ruotsin kylmäverinen :)
Parempaa kuvaa tulossa, jotta näette tekin muutokset Kaapon kropassa.. Mutta toistaiseksi kaikki kuvamatskut facebookista, kun puhelin pottuilee!

Kokeiltiin Kaapon kanssa tossa pari viikkoa sitten esteitäkin (60cm) ensimmäistä kertaa ja yli mentiin, kerran löytyi jopa mahtava pomppu takaa! Eli katsotaan mitä kehkeytyy jahka kenttä pysyy kunnossa!

Hauskaa Uutta Vuotta! :) 

4 kommenttia:

  1. Jej oot taas elävien kirjoissa! :) mu nii voisin ottaa vähän kuvii si jos tuun vklp :) ?

    VastaaPoista
  2. On muuten ihan tosi kiva tukka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! Vaihtelu virkistää,kohta kai nää jo haluaa kasvattaa pois ;)

      Poista