torstai 24. tammikuuta 2013

Yhteenvetoa

Kaapoilut on sujunut ihan mukavasti, vuokraajat ovat olleet kipeänä ja oma häntäluu on ollut murskana, kun vedin lipat työpaikan pihassa. hehe


Suvi oli eilen liikuttamassa Kaapoa, lähinnä jo siksi, että saisin itse vastakkaisen tyydytyksen, kun pääsisin ohjeistamaan Suvia Kaapon selässä, samalla tapaa kuin Suvi pääsi opastamaan minua Neten selässä muutama viikko sitten. Ratsastin  kentälle Kaapon ja matkalla tuli vastaan todella pelottava traktori joka pihisi ja puhisi ja paukkui aivan kuin olisi ollut räjähtämässä. Herra K otti ritolat ja lähti takajaloillaan kohti kotia peloissaan. Pitkän pitkän tahtojen taistelun, Kaapon sekoamisen ja helisemisen, parin ojan ja pysähdyksen jälkeen päästiin vihdoin takaisin kohti kenttää. 

Kaapo päästi ilmoja pihalle ja rentoutui suunnattomasti, kun vihdoin otti ensimmäiset askeleensa kohti kenttää. Hienoa, kehuja sateli. Kentällä menin parit ympyrät ravia ja päästin Suvin selkään. Hauskaa oli huomata, niin minun kuin Suvinkin että heppamme ovat yllättäen hiukan erilaisia, kaikin puolin. 





***

Tänään lähdettiin Marian ja Reiskan kanssa lenkille maastoon! Ihanaa, nää on niin niitä hetkiä kun saa hymyissä suin mennä koko lenkin, aina siihen asti, kun on kroppa lämpimänä ja vielä toiminnassa.. heh

Mentiin 'paunin lenkki' mutta poikettiin hiukan tieltä ja lähdettiin katselemaan uusia reittejä. Tallimme sijaitsee ihan lentokentän vieressä ja joudumme menemään niin koulun ohi, kuin kävelemään autojenkin seassa, joten häiriötekijöitä riittää..

Löysimme ihanan pienen lenkin.. Ja maisemat oli niiiin kauniita! Hevoset, etenkin Kaapo oli ihan ylikuumana ja olisi halunnut laukata koko ajan, välillä takapää itse asiassa jo laukkasikin.

Kaapolla on inhottava tapa alkaa ylikuumenetessaan nyppimään ohjaa ja silloin musta tuntuu kuin päästäni irtoaisi pari mutteria pois! heh

'Äiti.. meenkö..mennäänkö..joko.. NYT?'
Maria ja Reiska

Ja loppuun lempparikuvani koko reissulta.. <3 Mikäli Kaapolla ei olisi ollut kiirus ja pää olisi nyppinyt, niin kuva olisi ollut henkeäsalpaavampi. Kaapon pää olisi ollut korkeammalla ja puut olisivat näkyneet latvaan saakka.. No tähän on nyt tyytyminen :)



Kyllä talvikin on niiiin kaunis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti