maanantai 20. helmikuuta 2012

Dinner for 2

Leikin tänään taas vaihteeksi hyvää puolisoa. Annoin 'paremman osapuolen' mennä suoraan töistä kiipeilemään ja olin yksikseni koko päivän. Aamulla heräilin vasta joskus klo 11 maissa, ihanaa! Rakastan nukkumista, ja ennen kaikkea sitä, kun saa herätä valoisalla :) Enkä muuten ole meidän taloudessa ainut joka rakastaa aamuisin loikoilua sängyssä. Missy tulee joka aamu Jusun (mieheni) lähdettyä töihin viereeni makoilemaan. Voisin joskus nauhottaa tänne, kuinka se ääntelee aamuisin ja kiehnää vieressäni selällään! Tämän ääntelyn johdosta Missy on saanut sisäpiirin lempinimen Putte. Mutta, Putesta eteenpäin. Olen kova pesemään pyykkiä ja pitämään paikat siistinä, ainakin pintapuolisesti. Meillä tulee niin paljon puhdasta pyykkiä, etten millään ehdi/viitsi aina laittaa kaikkia viikaten kaappiin, niinpä olen lykännyt joka kerta puhtaat vaatteet Ikean sinisiin kasseihin (ne pitäisi lailla kieltää) ja jättänyt lojumaan kaappiin. Tänään siis otin niskasta kiinni ja lajittelin kaikki pyykit (yhteensä 4 sinistä kassillista) vaatteita, viikkasin ne ja laitoin kaappiin. Päivän hyvä työ, Check. 


Siivoilun, dataamisen ja tanssimisen jälkeen päätin yllättää Jusun. Laitoin asunnon täyteen kynttilöitä, katoin pöydän kahdelle ja kokkailin vähän simppelisti lohta :) 


Tää oli tämmöinen nopee 'kattaus'


Lohta, lohkoja ja kermaviilikastiketta 
Ja lopuksi jälkkäriä, suklaamoussea. Kuva oli jätettävä noin tummaksi, jotta kukaan ei sattuisi yhdistämään sitä mihinkään jätöksiin! Hah.

Mousset

Vietin viime yöni yhdessä Ryan Goslingin, somersbyn apple ciderin sekä kynttilöiden kanssa ja nyt alkaa tämän viikon toinen Ryan-elokuva Drive . Viimeöinen elokuva oli All Good Things ja voin kertoa, että surku fiilis siitä elokuvasta vain jäi, mutta suosittelen silti katsomaan! Nyt elokuvaa katsomaan, palaillaan! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti