lauantai 18. helmikuuta 2012

Helpotus!

Eilen kokeilinkin jotain ihan uutta! Siskoni ja poikaystäväni ovat yhdessä hurahtaneet kiipeilyyn, ja saivat kuin saivatkin minut mukaansa kokeilemaan! O-ou. 
Alkuun olin aika lailla kirjaimellisesti peukalot keskellä kämmentä ja ihmeissäni. Ympärillä näky perjaatteessa vaan ja ainoastaan xs-koon treenattuja miesmäisiä muijia tai pieniä ja lihaksikkaita miehiä. Mielestäni en sovi kumpaankaan kategoriaan :D


Keräsin kaiken rohkeuteni, kokeilin sitten vähän kiipeillä ja se oli vaikeaa! Kaikista eniten pelkäsin tiputtautumista, minä joka olen tippunut vauhdilla ja monesti jos jonkin näköisen hepan selästä. Tässä olikin tietysti erilaisesta tiputtautumisesta kyse ja onneksi hoksasinkin sen nopeasti. Yhden yhtä seinää en uskaltanut ylös asti kiivetä, mutta pääsin sentään seinälle ja se jo sinäänsä oli voitto! Suosittelen kaikkia kokeilemaan, hauskaa ajanvietettä yksin sekä porukassa. Ps. nyt on paikat kipeenä. Alla linkki kiipeilykeskuksen sivuille ja hinnastoa sun muuta! :) 


http://www.tampereenkiipeilykeskus.fi/

..........................................................................................................................................


Tänään sitten tippui ison iso ja painava kivi sydämen ja harteiden päältä. Kävin Suvin kanssa katsomassa Lounalle uutta tallipaikkaa, ja sellainen mukava löytyikin! Ja sopivasti vain parin kilometrin päässä nykyisestä paikasta. Siispä, vielä on toivoa! Ensi viikon tiistaina olisi siis tarkoitus muuttaa neiti uuteen paikkaan. Toivotaan, että muutto sujuu hyvin ja mutkatta! Sitä innolla odottaessa.. 
Käytiin me sitten Lounaakin rapsuttelemassa ja hengissä oli :) Vaikkakin aikamoisessa tuulimyräkässä! 

3 kommenttia:

  1. Hyvä Jonna, Hyvä Louna <3:tätsyli

    VastaaPoista
  2. Aauu ! Nyt tulikin heti innostus päästä kiipeileen. Hitto vie se on vaikeaa :D ! Mutta jännää silti :)

    VastaaPoista
  3. Joo nyt tultiin taas kiipeilemästä. Huh, rankkaa ja vaikeaa :D

    VastaaPoista