keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Siivousbuumi

Huh huh. Tänään aamu alkoi mukavasti klo 9:n maissa heräämisellä. Missyn kanssa käytiin riekkumassa ulkona mukavassa pienehkössä pakkassäässä! :) Sisälle tultua, istuin fb auki ja huomasin koira aiheisella sivustolla kiivaan keskustelun siitä, saako sekarotuisilla teettää pentuja? Itse kun omistan Missyn (seropi) niin olin tapani mukaisesti puolustamassa sekarotuisia koiria, sekä niiden omistajia. Muutamalla henkilöllä keskustelussa oli mielipide, että vain pummit/ yhteiskuntaan sopimattomat omistavat sekarotuisia (halvempia ja helpompia saada) ja itse olen asiasta erimieltä. On myös ihmisiä, jotka ottavat yhtä hepposin perustein rotukoiria, ja maksuongelmissaan joutuvat palauttamaan koirat takaisin kasvattajille. Vihaan yleistämistä. Mur.  


No, vaahtoamiseni jälkeen aloin siivota. Puunasin paikat putipuhtaaksi sekä pesin pyykkiä pari koneellista (olen ylpeä.) Sitten luonani kävikin piipahtamassa kaverini ja parannettuamme maailmaa taas hiukan, lähdin IKEAan shoppailemaan.


Olen ollut nyt erityisen pettynyt asuntoomme ja ennen kaikkea kaivannut lisää somisteita, piristystä ja kaikkea pientä. Nyt näin talven kylmiin ja ankeisiin iltoihin. Niinpä ajattelin,että ikeasta löytäisi kaikkea kivaa tuikkukuppia sun muuta, mutta enpä mä sieltä juurikaan mitään erityistä löytänyt :/ En siis saanut materialismionnea saavutettua tänään. 




..............................................................................................................................................


Louna on ollut mulla nyt 6kk noin luokkaa, ja joutunut vaihtamaan jo liikaa tallipaikkoja syistä jos toisista. Nyt tämän hetkinen talli (jossa piti olla kesään asti) joutuu lopettamaan ja viimeistään viikolla 12 olisi oltava TAAS uusi tallipaikka.  En kestä. En voi taas siirtää Lounaa paikasta A paikkaan B. Neiti on muutenkin niin herkkä hipiäinen, että en tiedä mitä tekisin. 


Louna alkutalvesta

2 kommenttia:

  1. Kaikki järjestyy vielä, no panic :)

    VastaaPoista
  2. Niin kun päivällä puhuttiin, suunta EI VOI olla kun ylöspäin ;) kyllä tää tästä. Tuu meille joku pv kaffitteleen ja parantamaan maailmaa, jos kalenteriltas ehdit :)

    VastaaPoista