perjantai 24. helmikuuta 2012

Mökki nro 5.

Voi voiko ihanampaa aamua olla, kun saa herätä viikolla oman murun vierestä! Tää on huippua, Jusulla on muutama päivä talvilomasta käytössä nyt mun synttäreitä varten järjestetylle mökkireissulle! Heräämisen jälkeen muru kokkaili vähän munakasta ja siitä pakkauksien (huom. koko omaisuus lähti mukaan) jälkeen lähdettiin tallille moikkaamaan Lounaa ja katsomaan kuinka hermoheikkona se tulisi taas olemaan uuden paikan takia.. 

Noh tallilla yllätyin IHAN TÄYSIN, Louna tuli mua tarhan portille vastaan höristen (TäH?) ja siitä nappasin sen talliin, harjailin, rapsuttelin ja höpöttelin mukavia .. ja tämä neiti vaan höristeli korviaan ja katsoi minua ystävällisillä silmillään. Ihanaa. Jo tuo pieni katse ja kuuliaisuus lämmitti minua syvästi. Sitä lämmön tunnetta ei ole hetkeen taas nimittäin Lounan kanssa tullut, ellei nyt puhuta hiessä lumessa tarpomisesta. Heh. Kävin käpöttelemässä tamman kanssa vähän tiellä ja ihmetyksekseni.. Sillä oli kaula pitkällä lenkin alusta asti, se pöristeli turvallaan mukavasti ja lompsi vieressäni kuin lehmä. Tämä ei voi olla totta! Ajattelin heti ensimmäisenä, että joko A. Lounalle on syötetty rauhoittavia tai B. Kohta salama iskee kirkkaalta taivaalta ja säikäyttää Lounan. Mutta ei.. Kävelyreissu meni todella mahtavasti, pysäyttelyitä ja pieniä väistöjä maasta käsin ja sitten vein tytön tarhaan vanhemman ruunan kaveriksi. Nyt on mahtava olo, hienosti lähtenyt päivä käyntiin, kerrassaan! <3 

<3

Talleilun jälkeen sain vihdoin kuulla sadanprosentin varmuudella, minne olisimme menossa juhlistamaan syntymäpäiviäni (jotka ovat sunnuntaina, älä unohda). Määränpääksi tuli navigaattoriin siis Lapua. Aivan kuten viime vuonnakin, mukavaa mennä jo ennestään tuttuun ympäristöön ja tutulle mökille josta muista suurin piirtein jo tärkeimmät. Matkan varrella pysähdyttiin ensin Kolmenkulman ABClle ostamaan mulle ihanat söpöt ruskeat crocsit, joita olen halunnut jo pidemmän aikaa. Ne ovat vaan niiin pehmeät ja suloiset. Sain ne Jusulta lahjaksi, käytännöllinen lahja, niinkuin aina. 

popot

Perille tultua käytiin täyttämässä jääkaappi molempien meidän ystävillä Somersby- siidereillä. Tästä se loma lähtee =) Lopussa muutama räpsäisy 'mummonmökiltä' jossa nyt yövymme maanantaihin asti. Huomenna lisää kuvia! 

GhettoBlaster
Tärkein!
Pannua.




2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kuulostaa niin hyvälle. Voisin tulla messiin. Nauttikaa rakkaat! Niin ja hyvää synttäriä, joka on sunnuntaina. Ai niin.. ei saa ennakkoon toivottaa. No,toivotan myös SUNNUNTAINA :D t: mary

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä täällä tilaa olis vielä yhdelle! Ja eddie kun on matkakokoa niin ei muuta kuin tänne vain :) Kaapista ei löydy kuin alkoholia ja ruoaksi hmm.. kanaa!

      Poista