tiistai 21. helmikuuta 2012

Lounan muutto

Ihan ensinnäkin, toivon ettei otsikkoa 'Lounan muutto' tarvitsisi käyttää ennen kesälaitumelle siirtymistä. Ja kesänkin jälkeen 'Paluu samalle tallille' kuulostaisi oikein mieluisalta. Louna on nyt siis ehtinyt olemaan 3 viikkoa 'uudella tallilla' kun jo taas tuli muutto. Huhhuijaa..


Suvi tuli mut aamupäivästä meiltä nappaamaan kyytiin ja suuntana oli talli. Tää 'vanha' talli on n. 25km päässä minusta, ja uusi paikka ei ole sen kauempana eikä lähempänäkään. Talleilla on toisiinsa eroa about 2km :) Mentiin tallille ja kasattiin kimpsut kampsut autoon ja ajettiin uudelle tallille tiputtamaan kamppeet. Sitten palattiin tallin omistajan kyydillä hakemaan Lounaa. Talutettiin se motarin ylikin ja huh, kaikki meni uskokaa tai älkää hyvin! Pelottavinta oli tosiaan jonkinsortin kivi(?)kasa, joka oli lumen peitossa. Tämänkin pelkotilan Louna huomasi vasta, kun örkin ohi oli menty! haha. Mutta matkanteko sujui kyllä ilman mitään ongelmia.


Uudella tallilla, Louna otti ihan lunkisti (emme siis nähneet kaunista 'olen arabi'-esitystä, niinkuin normaalisti on muutoissa tapana) ja alkoi syömään omassa tarhassaan heiniä tyytyväisenä :) Ihanaa oli nähdä, kuinka rauhallisen ja tasapainoisen näköinen tää ihana yksilö oli heti uudessa paikkaa. Toivotaan ettei tulis mitään ikäviä takapakkeja. 


Tarkoitus olis nyt sitten ottaa härkää sarvista kiinni ja alkaa kunnolla treenaamaan typyä kesäkuntoon. (joskopa vähän samalla itseään) Käyn Lounaa katsomassa joko torstaina tai perjantaina ja sitten viikonlopun liikutukset hoitaakin suvi :)


Nyt illalla kotona ollessa ja kanin häkkejä siivotessa sekä kynsienleikkaus-operaatiota suorittaessa, sain kamalan allergisen reaktion. :( Nokka on punaisena ja aivastelu ei lopu millään. Tuntuisi että nenän limakalot sulaa ja valuu pois. Niinpä päätin nyt pistää molemmat puput myyntiin. Saa nähdä olisiko ottajia, ja jos onkin niin nähtäväksi jää, kelpuutanko ketään niille omistajaksi. Hitsin vitsit, aina ei mee niinkuin elokuvissa. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti