keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Rodeo 2

Heh, toivon tosiaan jo näin valmiiksi, että tänään ei olisi tulossa rodeo3-postausta tallireissun jälkeen, mutta nyt pikainen priiffaus eilisestä. 


Lähdettiin aika illasta kauppareissun jälkeen suoraan tallille. Koko viikon sääennusteet tuntuvat menevän aika lailla siksakkia, joten päätin, että tämä päivä saisi kelvata. Kun saavuimme tallille, vettä rimpsutti koko ajan tihkuten. Hain Lounan (joka tällä kertaa tuli muuten portille ekana vastaan) sisälle ja jo matka tallille tarhasta meinasi saada hienon diivan sekaisin. Olen huomannut ettei Louna liiemmin innostu sateesta :) hah.


Jutustelin Lounaa harjatessani tallin toisen vuokrahevosen omistajan kanssa ja nappasin sovitukseen lampaantalja-alusen joka pitää hööksissä nimeä Correction Pad Gold Medal. Ja tämä yksilö on siis musta harmailla villoilla. Mustangin satula kun on liian leveä vielä ainakin toistaiseksi neidin selkään. Ja elän kuitenkin siinä toivossa että kesää kohden selkään tulisi lisää lihaksia. 


Päästiin sitten kentälle riimun kanssa ja samalla sekunnilla, kun päästin neidin narun päästä irti alkoi sirkus. Neiti hyppi pomppi juoksi ja teki stoppeja jokaikiseen kulmaan ja nurkkaukseen. Teki samalla myös selväksi, ettei pidä huonolla kelillä ja illalla työskentelystä yhtään. Varsinkaan kun kavereita otettiin loppuajasta samalla sisälle. Yritin sitten saada Lounaa välillä ottamaan iisimmin ja hieman kokoomaan itseään henkisesti! Eipä siitä rodeo-hyppelystä ja puhaltamisesta meinannut tulla loppua ei sitten millään. Siinä välissä päätin jo, että tältä päivältä selkään meno saa jäädä. En halua vielä lopettaa elämääni :)


Sitten otin Lounan riimunnaruun kiinni ja tein pysähdysharjoituksia sekä peruutuksia maasta käsin ja yritin saada 'loppukäynnit' ja hepan pulssin tasaiseksi. Louna kun olisi painellut samalla sykkeellä vielä talliinkin. Näin ainakin uskon. Lopeteltua olimme molemmat likomärkiä ja kenttä kuin myyrien jäljiltä. Paikkailtiin hetki kentän tuhoja ja sitten harjoiteltiin Lounan kanssa vielä karsinaan menoa sekä sitä, että heinille pääsee vasta kun minä annan luvan.


Kaikin puolin siis energinen päivä! Nyt taas tallille, wish me luck!



Videopätkä napattu loppupuolelta, kun virtoja oli jo hiukan päästelty. Ps. katsokaa ilman ääniä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti