tiistai 10. huhtikuuta 2012

Simba

Pääsiäinen on pikkuhiljaa takana päin ja aika lailla myllerrystä on ollut. Läheinen nukkui pois ja olo on ollut hiukan haikea. Samaan aikaan pitäisi nähdä iloiset pääsiäisen värit: pirteä keltainen, innoittava vihreä ja aina yhtä kaunis valkoinen, mutta silti myös osata pysähtyä ajattelemaan ja suremaan. Olen kirjaimellisesti heikoimmillani, kun läheiseni surevat. Se saa minut ihan murskaksi ja riittämättömyyden tunne nousee suureksi, kun ei voi toisen oloa helpottaa. Toivon että tämä tästä pikkuhiljaa kohenisi..


Viikonloppuna käytiin meidän molempien vanhempien luona ja syötiin itsemme iihan täyteen kindereistä. (Ps. sain kerättyä kaikki barbababat,hih) Sitten Keuruulla ollessa käytiin katsomassa Jusun kanssa meillä varauksessa olleita kissanpentuja tuttavillani. Siellä päädyimme siihen tulokseen, että tämä söpöliini tulee kesäkuun puolivaihteessa meille...




Eikö voikin toinen olla pieni ja suloinen? Onnekseni ja myös teidän iloksi, saan aika-ajoin kuvamateriaalia lisää pienokaisesta sähköpostiini ja pyrin silloin tällöin tänne näitä myös lisäilemään! Pentu sai eilen illalla nukkumaan mennessä jo nimekseen Simba :) Nyt vaan odotellaan että kesäkuu tulisi pian ja saataisiin jellona kotiin! Poju on nyt päivän vajaa kolmeviikkoinen.





Kaikista kuvista kiitokset Emilialle! :)





4 kommenttia:

  1. Hei aivan ihana tuo pikkunen kisu (: Tosi sulonen! Lisää tämmösiä kuvia kiitos, hih;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös ookkin! :) Joo, mä yritän pistellä vähän väliä tämmösiä ylisöpöjä pentukuumetta lietsovia kuvia teidän nähtäville ;)

      Poista
  2. eikä kuinka söpö!!!! aaah.
    ps. kiva blogi :)

    http://little-cravings.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sinäkin täällä! Juu, kyllä tää söpöläinen valloitti aikaslailla! :) meenkin tästä kurkkaamaan sun blogin!

      Poista