torstai 5. huhtikuuta 2012

Still Alive

No nyt on vaikeudet ja sekavat ajat takana päin ja kaikki selvisi jaksosta hengissä. Olen saanut erittäin surullisena huomata, että blogini on joutunut naurettavan sivuston syövereihin linkattuna johonkin omaan kuvaani ja kyseenalaisesti leikattuun pätkään liittyen postaukseeni 100 viisua minusta. Tästäkin johtuen halusin pitää tauon kirjoittamisesta. Nyt olen kuitenkin asian käsitellyt omassa päässäni ja päätän aloittaa jälleen puhtaalta pöydältä. En ala ruotimaan mennyttä viikkoani, se pysyköön poissa ja toivottavasti unhossa kun joskus ryppyisempänä vanhoja kirjoituksiani luen. 


Kävin tänään tallilla moikkaamassa Lounaa. Neiti on saanut viimeksi viikko sitten liikutusta ja koin tästä erittäin paljon mielipahaa. Tänään oli kuitenkin mukava vaikkakin loskainen ja rapainen keli. Aurinko paistoi jälleen kuitenkin ja inhottava maanantainen myrky oli vain inhottava muisto. Hain Lounan tarhasta, siellä se ensin osoitti hetken mieltä siitä että olin 'unohtanut' ja hylännyt sen viikoksi tallille oman onnensa nojaan, mutta lähti sitten kanssani hommiin iloisin mielin. Menin talliin ja harjailin neitiä jonkin aikaa. Suunnittelin ensin ratsastusta ja virtojen päästelyä kentällä, mutta tajusin että uuden satulan 155cm:n jalustinhihnat ovat minulle aivan liian pitkät, ja edes kietaisulla en saisi pätkä jalkojani ylttymään jalustimiin. Niinpä jätin Lounalle riimun päähän ja menin sen ja Jusun kanssa kentälle. 


Päätin kentällä irtojuoksuttaa typyä ja päästää viikon pään sisällä juosseet pikkupirut irti. Louna oli heti näpsäkästi mukana jutussa ja juoksi,pomppi sekä illakoitsi ympäri kenttää aika lailla ilman kehoitteita. Laitoin yhdelle pitkälle sivulle pystyesteen n. 50cm ja asetin Jusun liinan päähän esteen tolpasta. Se ylitettiin molempiin suuntiin makeesti stopin ja ison ilmavaran kera. Sitten pikkuhiljaa nostelin paria senttiä ylemmäs ja lopulta este oli pystynä rontti 80cm ja sekin liidettiin yli. Tyyli ei ehkä ihan ollu kymppiplus, mutta kyllä se yli pääsi :) 


Sitten päästinkin Jusun puikkoihin, ja pistin sen juoksemaan Lounan perässä riimunnarun kanssa. Se meni hyvin ja neiti nappas loppuravit ja käynnit ympyrällä irtona. Hieno päivä kertakaikkiaan. Ei yhtään pienintäkään elettä että olis tarvinnut olla Lounan special tappava katse tai muuta. Hyvät fiilikset! Sitten Lounalle loimi päälle, tarhaan kiusaamaan kavereita ja me suunnattiin kotiin. 


Matkalla tallille tuli käytyä kodin terrassa. Sieltä tuli mukaan Vallilan matto eteiseen, avainkaappi, koristetyyny ja Luhdan hammasharjamuki. Jotain kivaa pientä. Niistä ehkäpä muutama kuva joskus myöhemmin. Nyt tahdon vain kirjoittaa!! :)


Illasta haettiin sitten mun ihanalta ystävältäni Ompulta makuunista leffa Tintti ja yksisarvisen salaisuus, sekä vietiin Julia-siskolle sen läpällä 'kauan kuolattu' Justin Bieber-ständi. Kun päästiin sen oven taakse, nostettiin noin mun pituinen Bieber oven taakse, koputettiin ja juostiin rappukäytävään. Haha. Ovelta kuulu vaan hiljainen.. : OMG! ja naurua. Sitten sännättiin sisään ja varmistettiin että Justin pääs Julian huoneeseen. Love u sister! hih.


Sitten kotona katsottiin Jusun ja Julian kanssa Tintti-leffa ja oli kyllä toosi hyvä! :) Suosittelen jokaiselle vähänkin lapsenmieliselle ihmiselle!

1 kommentti: