keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pipari

Tänään lähti aamu käyntiin Naapurin, kahden mäyräkoiran ja Missyn kanssa lenkillä ja siitä lähdettiin sitten ilman koiria tallille moikkaamaan Lounaa. Sää heitteli ihan laidasta laitaan. Välillä tihkutti ja välillä aurinko pilkisti pilvien takaa hiukan. Kun päästiin perille, esittelin naapurille paikat, napattiin Louna ja mentiin kentälle. 


Neiti ei tehnyt mitään muuta kun kiukutteli, kerran nous takajaloille ja alko uhoomaan sekä juoksemaan mun ympyrällä korvat luimussa uhoten. Hienoa. Sitten alkoi sataa rakeita kaatamalla. Tilanne meni lopulta ohi, mutta eipä sitä oikein tossa kelissä ratkottua saatu. Sitten Louna tarhaan kavereiden seuraksi ja meillä matka jatkui avensiksella kohti naapurin ponin tallipaikkaa.


Tallilla meitä odotti pienen pieni violettiin sadeloimeen kääritty koiran kokoinen miniponi nimeltä Pipari (älkää naurako nimelle.. hehe). Poni oli ihan hulvattoman hauska otus ja en oikein osannut olla mitenkään päin, kun toinen tomerana näytti miten etukavio nousee. Pipari oli selvästi syli-pusuttelija-tyyppi ja mietinkin miten joku osaa pysyä tomerana noin pienelle ja suloiselle tyypille, jonka silmät ja koko pää muistuttaa ihan my little ponya :) Ps. Pelkäsin hiukan sitä, niin pieni se oli. Sitten harjailun jälkeen poni takaisin tarhaan, katseltiin vielä vähän paikkoja ja sitten kotiin. Hauska reissu, onneksi toinen kaviollisista sentään osasi käyttäytyä. Harmi vaan että se oli tämä kolmivuotiaaksi kääntyvä poni, eikä suinkaan Louna. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti