tiistai 19. kesäkuuta 2012

Aavasaksa

Viikonloppu pyydettynä jokaisesta työpaikasta vapaaksi, ja mamman muuttaminen Ylitornioon,Aavasaksaan edessä. Lähdettiin Perjantaina aamulla liikkeelle hyvissä ajoin. Mulle oli varattuna klo 9 alkaen teoriakoe (vihdoista viimein..) ja se meni mukavasti läpi! Nyt täytyisi saada aikaiseksi enään varata aika inssiin ja sit pääsisikin huristelemaan!


Lähdettiin Transitilla liikkeelle Jusun kanssa, paku kattoa myöten pakattuna ja peräkärry perässä. Matka meni 'kahden pysähdyksen taktiikalla' ja ne oli käytännössä vessataukoja. Kaupasta ostetuilla salaateilla ja sämpylöillä matka taittui ihan mukavasti. 


Perillä meitä seurasi yllätys. Itikka-sääksi-lihansyöjä-ötökkä-parveja älyttömästi. Meinasin jo alkaa itkemään, mutta sitten tulikin mamma ja Julia perille myös. Ja alkoi tavaroidensiirto-rumba. Sitten lähdettiin äitin kanssa Ruotsin puolelle kaupoille. Ihanaa!


Maitopurkkeja, paljon hauskempia ruotsissa

Pohjoisessa ei sitten nukuttanut yhtään, kun aurinkokaan ei laskenut ollenkaan edes muutamaksi tunniksi yöllä! Hassua. Seuraava päivä meni aikalailla Ruotsissa käydessä, Aavasaksan paviljongilla kahvitellessa ja muuttokuormaa purkaessa. 










Unelmatorttua Aavasaksan Paviljongilla, nam!

Ja sitten kuvia ruotsin puolelta :) 





Takana pihaloppis, eli kirppari
Cafe Kaffilasta, ihana paikka!









Suosittelen kaikkia käymään Övertorneåssa, Matarengin keskustassa Cafe Kaffilassa 
(http://kaffila.com/fi/kaffila.php) Ihanaa palvelua ja muutenkin aivan huippukiva paikka!

Reissu oli lyhyt, mutta mukavan paljon siinä ehti näkemään ja käymään ICAssa ostamassa nuuskaa (ei itselle) ja saamassa parit naurut kun yritti taas pitkästä aikaa ruotsia sönkätä. Ens kerralla menee varmaan jo hiukan paremmin! 

Sitten sunnuntaina lähdettiin aamusta liikenteeseen kohti Tamperetta ja matkan varrella kävin koeratsastamassa yhden mukavan oloisen ruunan. Siitä ehkä myöhemmin lisää. ? 
Ja sitten haettiin meidän Simba-murunen vihdoista viimein kotiin! <3 

Simba ja Missy onkin nähnyt vasta sitten yhden vuorokauden verran ja jo tänä aamuna molemmat oli sulassa sovussa samassa sängyssä :) Kylläkin eri reunoissa molemmat! Vielä tää meidän pieni pippurinen jätkä tykkää kovasti Missylle sähistä, mutta kyllä se varmasti siitä lähtee vielä sujumaan! 


<3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti