perjantai 29. kesäkuuta 2012

Laidunlauma

Eilen sain tiedon yllättäen, että Kaapon tulo aikastuisi ensiviikosta tähän päivään ja sehän passasi. Olen siis koko päivän aamusta alkaen odottanut täpinöissäni ruunan saapumista. 


Klo 20 maissa sitten vihdoin koitti se hetki, että iso heppakuljetusauto pyyhälsi pihaan. Sieltä vihdoin näkyi tutun näköinen turpa, ja väliseinän avaamisen jälkeen tuttu otus. 


Tepasteltiin hetki ympyrää ja sitten käytiin tiellä käpöttelemässä, uskoisin että tuo 7h matka oli kaiken kaikkiaan aika uuvuttava. 


Sitten oli aika päästä tapaamaan Louna ja Renny. Laumaan pääsy tapahtui yllättävän helposti, vähän äijä meinasi jyrätä päältä, mutta topakasti sain pideltyä käsissä ja päästettyä portista sisään. 


Nähtiin heti erittäin komeat ravipätkät ja niskantaivuttelut Kaapolta, kun trio juoksenteli innoissaan isolla laitumella edes takaisin. Renny joutuu olemaan jälleen skarppina, pitäessään huolen ettei Louna pääse tekemään tuttavuutta Kaapon kanssa. (heh)


Kaikki meni hyvin, tämä hurja lauma jopa pääsi vahingossa vapaaksi (laitumelta oli unohdettu laittaa yksi väli kiinni) ja kirmaili pitkin teitä ja toisen puolen peltoja, mutta onneksi Renny sekä Kaapo antoivat kiinni hetken kuluttua ja Louna villiponina seurasi vapaana miehiä perässä. Hetken meinasin jo säikähtää, mutta onneksi ei ole vilkasliikenteistä tietä ihan vieressä ja pellotkin olivat Jusun vanhempien omia. 


Tässä hiukan kuvia uudesta kullanmurusta <3










Huomenna sitten katsomaan Kaapoa töiden välissä (7-12 & 16.30-21) jospa sitä päästäisiin jo vähäsen maastoilemaan!


Ja lopuksi pieni videopätkä meidän Oulun reissulta, eli koeratsastuksesta. Toinen pätkä kestikin sitten about puoli tuntia, enkä osaa katkoa sitä millään :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti