torstai 7. kesäkuuta 2012

Hyperventilating



Tätä ihanaista ja niiin erilaista biisiä jaksaisi kuunnella toistuvasti uudestaan ja uudestaan. Ihana miten kappale voi samaan aikaan riipiä sydäntä ja ahdistaa, mutta silti olla niin kaunis.


En muista olenko teidän kanssa jo asiaa jakanut, mutta äidilläni, minulla ja hänen kahdella ystävättärellään on ollut käynnissä oma hauska ja leikkimielinen 'neljän taviksen illallinen'.


Enään olisi minun vuoroni jäljellä kutsua siis 'vieraat' kotiini ja keksiä kiva ja kesäinen kolmen ruokalajin menu! Hmm.. Näin aiheesta jo viime yönä jokseenkin sekavan ja sekalaisen oloisen unen, mutta toivotaan että ruoat onnistuu ja kaikilla on hauskaa! Hommasta vaikeaa tekee minulle se, että kahdella on keliakia. Siispä ei muuta kun funtsimaan jotakin sapuskaa, josta kaikki voi nauttia! Lauantaina sitten syöpötellään! Ja illasta lähden ihanaisen Heidin kanssa tsekkaamaan pitkästä pitkästä aikaa Tampereen yöelämää.. Shit!


Ronyan ihanan kappaleen myötä iloista päivää kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Kuvia ja kaikkee sit tosta illallisesta! Kuullostaa aivan huikeelta jutulta, tahtoo kans! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meidän mamma sen idiksen tais sillon kekata, että olis kiva tommonen leikkimielinen juttu!

      Ja oli kyllä tosi kiva kokeilu! Kolmen ruoan illallisia hyvässä seurassa viinien kera! Arvostelut sun muut me ollaan tosin suosiolla jätetty pois ;)

      Yritän muistaa jännittyneenä ja stressi-erkkinä napata kuvia myös! :)

      Poista