maanantai 11. kesäkuuta 2012

Märkää!

Meillä on ollut äitin ja kahden ystävättären kanssa nyt tässä tän vuoden puolella oma pieni neljän taviksen illallinen. Eli sama idea kuin tv:ssä tutussa ohjelmassa, käydään vuoronperään jokaisen luona ja emäntä kokkaa vieraille kolmen ruokalajin illallisen. Jätettiin tosin kaikki yhtämielisesti pois tuo arvostelu ja pisteiden anto, eihän siitä olisi tullut kuin riitaa. 


Nyt viimeisenä oli minun (juniorin porukasta) vuoro kokata ja edellisenä päivänä oltiinkin klo 23 maissa vasta kotona. O-ou, tuli siis nätisti sanottuna pirunmoinen kiire siivota tää eläintarha kuntoon ja käydä kaupassa, laittautua ja vielä vähän kokatakkin. 


Illan teemana oli mansikat ja vuohenjuusto... Tai sittenkin alkoholi. Unohdin ottaa pääruoasta kuvia kiireessä, mutta tässä muutamia kuvia katteesta ja illasta! 




Skumppaa
Eikö ookkin söpöt nimikyltit?
Osa juomingeista
Hiukan kattausta
Mansikka-vuohenjuusto salaattia
Jusun ostamat marjat, huomaa hormoni-mustikat
Pääruoan potut
Alkuruoka
Aprikoosijää


Syömingeiden jälkeen siirryttiin pelkkään alkoholiin ja alettiin pelaamaan Xbox Kinectillä hauskaa adventures-peliä, jossa kirjaimellisesti tuli hiki! Ainakin minulla ja Mintulla (nimi muutettu) kun yllytimme toisiamme skabaan. Kyllähän siinä hakattiin menemään ehkäpä jonkun tunnin verran ainakin hiki hatussa :) 


Sen jälkeen lähdin MINÄ Tampereen yöelämään miljoonan vuoden tauon jälkeen työkaverini ja sielunkumppanini Heidin kanssa. Niin ja Artun. Uuden tuttavuuden.


Aloiteltiin meidän vakiopaikassa Groovessa iltaa (http://www.groovebar.com/, Jos jostain baarista, niin täältä mut voi bongata) ja siellä menikin ilta rattoisasti kunnes sit siirryttiin kahden maissa Rodeoon (http://www.rodeonight.fi/) JOTA EN SITTEN TAATUSTI SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN!! IKINÄ! 


Ensinnäkin siellä järkkäri ovella oli erittäin tyly ja koppava, sekä mielestäni täysin epäammattimainen. Toiseksi, lensin sieltä pihalle. Ei siitä sen enempää. :-)


Pienissä sievissä!


Joka tapauksessa ilta/yö oli mitä mahtavin, kiitokset triolle siitä! Uudestaan, kunhan maha ja pää taas elpyy!



2 kommenttia:

  1. HORKKUMUSTIKOITA!!! :D huomaa joo et on jusun ostamii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, ne oli siis Belgialaisia(? muistaakseni) pensasmustikoita, ja yllättävän hyviä! :)

      Poista