tiistai 5. kesäkuuta 2012

Simban kasvua

Tässä kuvapostausta taas hetken tauon jälkeen Simbasta erään Anonyymin toiveesta :)


Käytiin pikkuista katsomassa viime sunnuntaina. Ihan meinasi tulla tippa linssiin, kun siellä se oli kerällä kuin pieni orava kiipeilytelineen päällä auringon valossa sisarensa kanssa. 


Simba on kyllä oikein lötkö pötkö, kun sen nappasi syliin, lysähti se saman tien rennosti nojaamaan kättäni vasten. Ihana <3


Simba-vauva
Naali 
Rötkäle
Jylhäkallion ylpeys harjansa kanssa :) haha
Lisää kuvateksti
Kurre ja kippurahäntä
Ilves
Chillisti

Moi, oon peto.
Mamman sylissä <3
Simban virallinen luovutuspäivä olisi nyt sitten 13pv tätä kuuta. Ihanaa, se on jo pian! Meillä on kuitenkin Jusun kanssa 15-17pv äitini muutto Yli-Tornioon, joten niin pitkältä reissulta haluan tämän söpöläisen suojella. Eli haetaan näillä näkymin pikkuinen kotiin 17pv sunnuntaina. 


Lupaan pitää teitä ajan tasalla siitä, miten Simba lähtee kotiutumaan, kun samassa asunnossa häärää pari pupujussia ja MIssy. 


Missyn Simba itse asiassa onkin jo tavannut, käytin pikkuherraa auton luona katsastamassa ensimmäistä kertaa ulkoilmaa (voitte kuvitella, miten silmät pyöri päässä) ja koiraa. 
Missy tyypillisesti oli tyyni ja yritti hiukan iloisesti haistaa karvakääröä sylissäni. Simba puolestaan sähisi kuin pienen pieni ilveskissa ihmeissään. Mutta mielestäni tapaaminen meni silti ihan hyvin. :)


Kuvista vieläkin kiitos Emilialle!

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikös vaan ookkin! Innolla odotan että päästään hakemaan 'pikku'rontti kotiin 17pv :)

      Poista
  2. Oho ompas se viime kuvista kasvanut paljon! Ihana se on :) Tiedätkö paljon Simba painaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä aika lailla! Mutta oli se silti onneksi vielä pieni ja vauvamainen kun käytiin sitä katsomassa! En tiedä sanoa painoa, mutta ajattelin pojun punnita kun tulee meille. Yritän muistaa silloin laitella tänne :)

      Poista
    2. onhan ne sun perhetutkin saattanu sitä jo pnnata. Oi ihanaa laita tosta sit pajon kuvia tänne ja fbseen myös :))

      Poista
    3. On hyvinkin mahdollista :) Mäpä yritän muistaa kysäistä painosta ensi kerralla kun oon tekemisissä!

      Ollaan menossa näillä näkymin keskiviikkona shoppailemaan Simballe kaikkea kivaa ja tarpeellista, joten niistäkin yritän saada postauksen aikaiseksi!

      Poista
    4. No nyt on selvitetty, ja Simbaa on punnittu viikoittain, viimeisin paino on ollut n. 1,4kg :) Lauantaina punnittu siis.

      Poista
    5. oho siitä tulee varmaan tosi iso poika sitten aikuis iässä. ja kun nuo karvat vielä niin näyttää varmaan tosi isolta myös :D

      Poista