sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Karavaanari on kaikkien kaveri!

Viikonloppu lähti perjantaina käyntiin töissä piipahtamisella! Kotona sitten siivousta ja ruoan tekoa, sekä tavaroiden pakkaamista. Lähdettiin illalla kirjaimellisesti täyteen lastatulla autolla kohti Keuruuta. Pieneen pösöön mahtui siis neljä ihmistä, kaksi mäyräkoiraa (eläviä sellaisia) sekä kahdelle kissalle kuljetusboksit ja meidän kaikkien tavarat. Matka oli yhtä helvettiä. Näin kauniisti kerrottuna :) 


Istuin siskoni kanssa takapenkillä ja Anna Eriksson tunkeutui läpi kuulokkeideni samalla kun mamma popitteli etupenkillä ja mummo valitti elämästään repsikalla. Myös maastonakit eli mäyräkoirat Frodo ja Nemo tykkäsivät leveillä ja hyppiä syliin. Huoh. Perillä mentiin isukkia moikkaamaan Julian kanssa. Ilta meni syödessä ja puhuessa yhteiskunnasta ja syrjäytyneistä. Niinkuin aina (hah). Isäni opetukset menevät suurin piirtein karrikoidusti näin:  Olin kirjoitellut koulussa omaani sekä isäni nimeä kaunolla paperille, vahingossa se sattuikin olemaan jonkun testin taus. Ja kun vein lappua kotiin isälle allekirjoitettavaksi, tuli sieltä kommenttia: 'Oot yrittänyt väärentää mun nimmaria, se on laitonta. Jos teet isona noin, joudut vankilaan'. Yes sir. Mutta jutussa eteenpäin..

Tupperwarea!
Aamulla lähdettiin Uuraisille leirintäalueelle katsomaan mummoa ja Jussia (isäni äiti ja hänen miehensä). Nyt matkustus tapahtui mukavammin isolla citymaasturilla, jossa oli tilaa! Perillä karavaanarialueella vieteltiin Jussin 70w- juhlia ja kokonaiset 12 kpl marttoja ja martteja oli kokoontuneet vaunuun. Oh shit. No, sekaan vain ja juhlimaan. Vaunulla saimme paistettuja muikkuja sekä minä mummolta ihania söpöjä Tupperware-kupposia!  

Muikkusia!

Nyt sitten saavuin eilen illalla taas kotiin ja loppuilta meni katsoessa jälleen kerran Stieg Larssonin Millenium-trilogiaa. Tänään aamulla herättiin hyvissä ajoin ja työnantajani koira tuli minulle hoitoon. Musta keskikokoinen villakoira-uros Rocky! :) Missyhän on tunnetusti erittäin huono tulemaan toimeen toisten koirien kanssa, tosin pienet urokset ovat yleensä poikkeus. Niinpä Rocky tuli meille ja odotin jo pienellä paniikilla oven takana Rocky sylissä Missyn ovelle vastaan tuloa, mutta neiti tuli makkarista haukoitellen ovelle ja alkoivat iloisesti haistella toisiaan. Haukut tulivat heti hyvin juttuun, pari kertaa Rocky murisi pienesti Missylle ja piti tätä hiukan etäällä takapuolestaan. 

Sitten päätin lähteä ulos, kun noinkin nätti keli jälleen kerran! Kahden aivan erilaisen koiran kanssa ulkoilu oli aika haasteellista! Missy mennä juoksi vauhdilla ja meidän 'lauman' edellä flexissä, kun taas Rocky tuli rauhallisesti taka-alalla. Päästin sitten Missyn vapaaksi hankikannoille ja Rocky jäi minun kanssa katselemaan Missyn päätöntä menoa, sen yrittäessä saada hiiriä hengen sisältä. -.- 'Lenkki' meni kuitenkin hyvin, vaikkakin huomasin että kyseinen tien päästä päähän oli liian lyhyt reissu Missylle, mutta kylliksi ulkoilua Rockylle. Sisällä Rocky istui käppyrässä sylissäni ja Missy oli jaloissa kerällä. Hassua :) Nyt ulkoilemaan ja puuhailemaan vaikka ja mitä! Lounallakin on nyt ollut 5 päivän vapaat, huomenna voisi mennä neitiä moikkailemaan taas! Menkää kaikki ihmiset ulos ja nauttikaa, kesä on tulossa! B) 



Rocky





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti