perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kiima!



Pahoittelut jos joku kuvitteli minun kertovan omasta kiimastani, näin ei ole. 


Menin tänään tallille koska oli niiin ihana aurinkoinen keli! Hain Lounan tarhasta talliin ja puunailin sitä kaikessa rauhassa. Harjaillessa haisi kiimapissa, ja neiti antoikin mulle kiitettävästi taas peppua tarjolle. Noh, ajattelin että ei kai nyt vielä, juurihan sillä kiima oli.


Tallilla on vuokralla myös Grandi-ruuna, jonka omistaja tuli samalla maastolenkiltä. Olimme puhuneet jo aikaisemmin, että voisimme joskus kokeilla tarhata hepat keskenään.  Grandi on ruuna, jolla on ollut tapana yrittää astua 'kaikkea liikkuvaa' sekä repiä pois kavereiden loimia. Kokeiltiin sitten tarhausta samoin tein, kun olimme molemmat paikalla. 
Ekat haistelut Grandin kanssa



Grandi on selvästi 'rakastunut'


Noh, hetken haistelun jälkeen Grandi yritti nousta niskaan, ja niinkuin kuvista huomaatte, Louna ei ihan ehkä tuon kokoisen orin painoa kestä! Menimme väliin ja saimme Grandin pois niskasta, mutta Louna sekä kaksi muuta viereisestä tarhasta sekosivat ihan täysin..
Louna heitteli takapäätä, pomppi, hyppi ja heitteli päätään.. Hauskan näköistä.. (heh) 

Tässä sitä ollaan korvat luimussa sekopäänä.


Kirafi, sekunnin jälkeen takajalat haukkas taas ilmaa..
Otin sitten Lounan pois Grandin tarhasta ja poika pääsi takaisin tarhaansa. Käytiin tallissa Lounan kanssa ja koska se ei nyt aristellut selkäänsä yhtään, nappasin satulan selkään ja menin kentälle. 
Koska Lounalla on ollut aina hankalaa selkään nousun kanssa, päätin harjoitella sitä. Nousin jakkaralle ja alas, ylös ja alas. Ja katsoin että Louna SEISOO paikoillaan, eikä taahaa ja kierrä ympyrää. Harjoitukset meni hyvin, pystyin roikkumaan jalustimella, eikä mitään tapahtunut. Wau. 
Nousin sitten selkään ja pyörittiin käynnissä ympyrällä, kulmia ja kahdeksikkoja sun muuta. Kentän toisessa laidassa tarhaa ori, ja silloin.. Bling, tajusin että kyllä, tammalla on kiima. Me juntattiin ihan todellisesti orin päätyyn, enkä saanut kirveelläkään liikettä. Sitten tallin omistaja tuli omalla tammallaan kentälle ja tokaisi:' tälläkin on kiima'. Noniin, mahtavaa kerrassaan. Lopulta päästiin liikkeelle, otettiin muutamat pysähdykset ja käyntiin. Parin toiston jälkeen lopettelin ja tulin alas selästä. Pientä väistöharjoitusta vielä maasta käsin. Näinpä tulin loppupäätökseen, että tämän(kään) tamman kanssa työskentely ei ole huippuaan kiiman ollessa päällä. 
<3
Pallopää selässä
Voi mikä sirkuspäivä, mutta jälleen kerran meillä on nyt takana yksi uusi positiivinen kerta! :) Ja se riittää niin minulle, kuin toivottavasti Lounallekkin vielä tässä vaiheessa. Lopuksi harjailin Lounaa ja pistin karsinaan odottelemaan kavereita ja iltasapuskaa. Nyt kotona ja rätti väsynyt, onneksi saunaan seuraavaksi! Huomenna uudestaan :)  



2 kommenttia:

  1. Voi vitsi kun alko yht'äkkiä tuntuun että mä tunnen ton grandin jostain.. en vaan muista yhtään että mistä.

    VastaaPoista